Altis en Pax Kinderhulp Amersfoort organiseren gezamenlijk de 24uur Challenge, een sponsorloop voor teams. Gedurende 24 uur wordt in teams een estafette gelopen. Op elk moment gedurende de 24uur Challenge is één loper per team actief. Hoe je de tijd indeelt, bepaal je met je team. Hoe hard je loopt en hoeveel geld je ophaalt bepaal je zelf. Het doel is namelijk zoveel mogelijk geld in te zamelen voor ‘Het Nest’ in Zenica (Bosnië), een inloophuis voor kinderen uit gezinnen met meervoudige problematiek. Deelnemers wordt gevraagd om sponsors te werven zodat hun sportieve inzet bijdraagt aan het in stand houden van dit belangrijke thuis voor kinderen. Rondom de 24uur Challenge organiseren we nog veel meer activiteiten op het terrein van Altis zoals een lichtjesloop, een estafette voor kinderen en een meerkamp. Meer informatie volgt binnenkort op deze website. 

Ben jij wel in voor de 24uur Challenge?

Voor veel kinderen in Bosnië is het leven zelf al een grote uitdaging. Armoede, geweld, fysieke/ mentale mishandeling of drugsmisbruik zijn voor hen dagelijkse kost. In het Nest worden deze kinderen begeleid om het leven beter aan te kunnen. Met het door jou opgebrachte sponsorgeld houdt Pax Kinderhulp het Nest open. Met jouw 24uur Challenge maak je de challenge die het leven voor hen is kleiner.

Gert Koudijs (Voorzitter Atletiekvereniging Altis) en Alfons Hurenkamp (Actieleider Pax Kinderhulp Amersfoort) zijn trots op deze unieke samenwerking