Deelnemersinformatie

Inschrijfreglement

Inschrijven

Programma

Overige info

Durf jij de 24uur Challenge aan?

Je geniet van het lopen en samen lopen vind je erg leuk. Nog leuker vind je het om andere mensen uit te dagen. Dan zoeken we jou als teamcaptain. De bedoeling is namelijk dat we teams bij elkaar brengen op de 24uur Challenge.

Wil jij teamcaptain zijn? Verzamel dan een team om je heen van lopers en begeleiders. Schrijf je dan nu in. Het is ook mogelijk om je individueel of in kleine groepen in te schrijven. Wij stellen dan het team samen en zorgen voor een externe teamcaptain.

 Zodra je inschrijving binnenkomt ontvang je van ons nadere informatie. Hoe dichter we bij de datum komen, hoe meer er duidelijk gaat worden.

Wat kun je nu al doen?

  1. Je inschrijven als individuele deelnemer
  2. Bedenk vast een teamnaam.
  3. Vraag vrienden, familie en bekenden om mee te doen.
  4. Bedenk vast een sponsor plan.
  5. En sta klaar om je halverwege mei 2019 in te schrijven.
  6. Heb je vragen? Vul gerust het contactformulier in of stuur ons een e-mail.

 14 september 2019 15.00 uur tot 15 september 2019 15.00 uur

Het concept is vrij eenvoudig: Gedurende 24 uur wordt in teams van 10 lopers een estafette gelopen. Op elk moment gedurende de 24uur Challenge is één loper per team actief. Hoe je de tijd indeelt, bepaal je met je team. Hoe hard je loopt en hoeveel geld je ophaalt bepaal je zelf (zolang het minimum maar wordt opgehaald).

Het is namelijk wel de bedoeling dat jij en je teamleden je laten sponsoren voor het goede doel.

Vind je het moeilijk om sponsors te werven? Wij helpen je graag!

Heb je vragen? Stel ze gerust middels het contactformulier of stuur een emailbericht naar 24uur@altis.nl.

All inclusive:

Wij beloven goed voor je te zorgen tijdens de 24 uur. Er wordt een camping ingericht, voor je natje en je droogje wordt gezorgd en we zijn met ontzettend veel vrijwilligers op de been om het ook voor jullie een onvergetelijke belevenis te maken.

Alle uitgaven voor de organisatie en de verzorging van de deelnemers worden gesponsord door het bedrijf Holland Systemen Elektronische Beveiliging Den Haag B.V. Hierdoor komen de ingezamelde sponsorgelden volledig ten goede van de kinderen in Bosnië.