[mk_fancy_title tag_name=”h1″ color=”#1e2f63″ size=”42″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”]

Deelnemersinformatie

[/mk_fancy_title]

[mk_padding_divider size=”100″]
[mk_fancy_title strip_tags=”true” color=”#1e2f63″ size=”24″ font_family=”none” align=”center”]

Programma

[/mk_fancy_title]

[mk_padding_divider size=”60″][mk_fancy_title color=”#1e2f63″ size=”42″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”]

Overige info

[/mk_fancy_title]

Inschrijving geopend!
De 24 Uur Challenge van Pax en Altis
Zoals eerder gemeld organiseren we een leuk evenement op zaterdag 14 en zondag 15 september met – voor alle leden van Altis en andere belangstellenden – aantrekkelijke activiteiten. Inmiddels is de inschrijving geopend! Het programma en de manier waarop je kan inschrijven vind je onderaan in deze nieuwsbrief. (Ps. Het is niet gelukt voldoende deelnemers te vinden voor de eerder aangekondigde 24 uur estafette, waardoor deze uit het programma is gehaald)

De deelname aan de activiteiten is gratis, alle kosten worden gedragen door een sponsor. De opbrengst van de sponsorloop van de Pupillen en de vrijwillige bijdragen voor de activiteiten gaan volledig naar het goede doel: Het nest, een inloophuis voor kinderen in Zenica in Bosnië.

Waarom Bosnië?
Wij kennen het land vooral van de gruwelijke verhalen en beelden uit de jaren 90. Sindsdien is er veel gebeurd om het land weer op te bouwen. Toch leven kinderen nog steeds in een verdeeld en verscheurd land. Ze groeien op in getraumatiseerde gezinnen en de leefomstandigheden zijn nog steeds beneden alle peil.
Het Nest is een inloophuis voor kinderen uit probleemgezinnen in de stad Zenica. De doelgroep van het Nest bestaat uit kinderen van 6 tot 16 jaar die opgroeien in een gezinssituatie waar sprake is van meervoudige problematiek. Meestal is armoede één van de problemen. Het Nest is afhankelijk van giften om voor deze kinderen te kunnen zorgen. Pax Kinderhulp zorgt daarvoor door inzamelingsacties als deze te organiseren.
Kijk voor meer informatie over het goede doel op: www.paxkinderhulp.nl/amersfoort

Goed doel
Zoals gezegd is deelname aan alle activiteiten gratis, maar als je het kunt missen stellen we een vrijwillige bijdrage zeker op prijs. Deze komen voor 100% ten goede aan het Nest. Je kunt je bijdrage storten op NL23RABO0141049766 Stichting Pax Kinderhulp ovv 24uur Challenge of op éen van beide dagen contant of via de pin.

Alle uitgaven voor de organisatie en de verzorging van de deelnemers worden gesponsord door het bedrijf Holland Systemen Elektronische Beveiliging Den Haag B.V. Hierdoor komen de ingezamelde sponsorgelden volledig ten goede van de kinderen in Bosnië.

[mk_padding_divider size=”100″]