Programma

Zaterdag 14 september 15.00 -18.00 Mini Duo Meerkamp (MDK)
De 24 uur Challenge start om 15.00 met een mini duo-meerkamp. In drie groepen worden vier Atletiekonderdelen uitgevoerd. Dit zijn verspringen, kogelstoten, sprinten en een estafette. Binnen de teams wordt gewerkt in koppels. Leuk als (groot)ouder-(klein)kind, broer-zus, neef-nicht, buren, vrienden.
De opgave voor de mini duo-meerkamp kan via een email aan 24uur@Altis.nl onder vermelding van MDK, de beide namen van de deelnemers en leeftijden en een telefoonnummer waarop jullie bereikbaar zijn. Als de chronoloog definitief is krijgen jullie nader bericht.

We kunnen al wel verklappen dat je het moet opnemen tegen een aantal koppels uit Bosnië en Nederland. De deelnemers uit Bosnië hebben allemaal een tijd doorgebracht op het Nest en doen nu hun best om Engels te leren, zodat ze jullie zelf kunnen vertellen hoe het leven in Bosnië is en welke uitdagingen zij dagelijks meemaken.

Zaterdag 14 september 18.00 -20.00 Gezamenlijke maaltijd
Een door horecastudenten uit Amersfoort bereidde maaltijd voor vrijwilligers en geïnteresseerden waarbij zij alles uit de kast halen om jullie te verassen.
Iedereen kan deelnemen mits je je aanmeldt via een email aan 24uur@Altis.nl onder vermelding van Maaltijd 14/9 en je naam.
Ter plekke wordt een vrijwillige bijdrage voor het Nest zeer op prijs gesteld.

Zaterdag 14 september 21.00 -24.00 Avondtraining voor de junioren met feestelijke afsluiting

Vanaf negen uur ’s avonds wordt als alternatief voor de reguliere vrijdag- en zaterdagtraining van de junioren, bij de invallende schemering, een pittige training afgewerkt. Daarna sluiten we de avond feestelijk af met een Amerikaanse barbecue. Wij zorgen voor de barbecues, jullie nemen de marshmallows mee.

Deelnemers: voor alle Junioren van Altis. Inschrijving via de trainers, verdere informatie volgt in de eerste week van september.

Zondag 15 september 08.00 -10.30 Dauwtrappen met gezamenlijk ontbijt.
Een stevige wandeling of een eind hardlopen in de vroege ochtend. Dit dauwtrappen is leuk voor iedereen, neem dus gerust iemand mee. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden groepen gemaakt van min of meer gelijke snelheid en afstand.
We starten om 8 uur. Het dauwtrappen zal ongeveer een uur duren. Als iedereen terug is openen we het ontbijtbuffet.
Ter plekke wordt een vrijwillige bijdrage voor het Nest zeer op prijs gesteld.
Deelnemers: Iedereen.
Inschrijving: via een email aan 24uur@Altis.nl onder vermelding van Dauwtrappen 15/9, je naam en of je komt wandelen of hardlopen.

Zondag 15 september 10.30 -13.00 Sponsorloop pupillen met pannenkoeken eten
Na het ontbijt wordt de traditionele sponsorloop voor alle pupillen gelopen. De helft van de opbrengst is voor het goede doel en de andere helft wordt toegevoegd aan het budget van het kamp. Eind augustus worden de pupillen uitgenodigd voor de sponsorloop en bij de eerste trainingen in september krijgen zij de sponsorformulieren mee.

[mk_countdown title=”Nog:” date=”09/14/2019 15:00:00″ offset=”+2″]

…tot de start van de 24uur Challenge!