Programma

Zaterdag 14 september
15.00 Start 24 uur Challenge
16.00 Mini Meerkamp
19.00 Prijsuitreiking Mini Meerkamp
21.00 Lichtjesroute
22.30 Disco en start nachtelijke training altis-junioren?!

gedurende de nacht zijn er diverse activiteiten te doen, geconcentreerd in de Loungehoek.

Zondag 15 september
07.00u Dauwtrappen
11.00u Sponsorloop altis-pupillen
12.30u Pannenkoeken eten voor sponsorlopers
13.00u Bekendmaking resultaten sponsorloop
15.00u Feestelijke afronding 24 uur Challenge

De Mini Duo-Meerkamp
Op zaterdag 14 september start om 16.00u een mini duo-meerkamp. 3 groepen gaan 4 Atletiekonderdelen uitvoeren. Dit zijn verspringen, kogelstoten, sprinten en een estafette. Binnen de teams wordt gewerkt in koppels. Leuk als (groot)ouder-(klein)kind, broer-zus, neef-nicht.. activiteit.
De opgave voor de mini duo-meerkamp loopt via een inschrijfformulier op de website in samenwerking met het wedstrijdsecretariaat (WOC). Let op! Beperkte capaciteit (Max 30 koppels, vol is vol)

De Lichtjesroute
Op zaterdagavond vanaf 21.00u start een lichtjesroute door park Schothorst. Zo mooi en origineel mogelijk verlicht lopen we deels hetzelfde parcours als de Sponsorloop door Park Schothorst. Wie is het mooist verlicht?
Na afloop drinken we een chocomel bij het kampvuur. Leuk om als gezin, vriendengroep of koppel aan mee te doen.
Inschrijving voor de lichtjesroute gaat binnenkort open op deze website.

Disco
Om 22.30u start in het gebouw van Altis een daverende Disco.

De Nacht van de Estafette (incl. nachttraining voor de junioren van altis?!)
Ook gedurende de nacht van zaterdag op zondag lopen de lopers van de Estafette hun rondes. Op het terrein bij Altis zijn ook dan verschillende activiteiten te doen. Denk aan diverse bord- en kaartspelen, tafeltennis, sjoelen, darten en vergelijkbare activiteiten. Deze worden geconcentreerd rond een heuse Loungehoek. Ook wordt gedacht aan een Silent disco en als het meezit gaan we met de junioren van Altis een heuse nachtelijke training voorbereiden!

Dauwtrappen
Op zondag 15 september start net voor zonsopgang het dauwtrappen. Een lekkere wandeling door Park Schothorst of een eind hardlopen door Hoogland West in de vroege ochtend. Wie wil dat nou niet. Voor de afstand hoef je het niet te laten. We wandelen zo’n 5 km. en lopen ca. 10 km. hard. Afhankelijk van het aantal deelnemers maken we wat snellere en wat minder snelle loopgroepen.
Na afloop van het dauwtrappen staat een goed ontbijt klaar.
De inschrijving voor het dauwtrappen gaat binnenkort open op deze website.

Sponsorloop met de Altis-pupillen
Op zondagochtend 15 september lopen de Altis-pupillen een sponsorloop om daarmee ook een mooie bijdrage bij elkaar te lopen voor de jongeren van het Nest in Bosnië. De Sponsorloop start op zondagmorgen om 11.00u. Na afloop zijn er voor alle deelnemers  pannenkoeken.
De opgave voor de sponsorloop, de formulieren en de uitleg loopt via de Jeugd Activiteiten commissie (het JAC).

Diverse sportclinics
Gedurende de Estafette organiseren verschillende sportclubs clinics en demonstraties. Hier is geen opgave voor nodig, je kunt gewoon aansluiten of gezellig komen kijken. Zodra hier een planning van bekend is, kun je deze op de website lezen.

Nog:
  • 00 dagen
  • 00 uren
  • 00 minuten
  • 00 seconden

…tot de start van de 24uur Challenge!